Din lokale fodboldklub

Er du klar til at udfolde dine fodboldtalenter, så er IF Nordthy fodboldklubben for dig! Uanset hvilket niveau du er på, om du er barn eller voksen, så har vi et hold til dig.

Fodboldtræning og kampe foregår primært i Østerild, og der er plads til alle fodboldinteresserede. IF Nordthy samarbejder med FC Thy Piger omkring pigefodbold fra U13 og op. På seniorsiden samarbejder vi med Frøstrup/Hannæs.

Vi samarbejder også med FC Midtjylland, hvor vi flere gange om året arrangerer ture til MCH Arena.

IF Nordthy - FC Thy piger

FC Thy Piger

Følgende klubber samarbejder om FC Thy Piger:

  • Nors Boldklub
  • IF Nordthy
  • Koldby-Hørdum IF
  • Thisted FC
  • Skyum Efterskole
  • Sjørring BK
  • Hannæs sport og fritid

Holdsamarbejde for U13, U14, U15, U16 og U18 piger. Samarbejdet har bl.a. som formål at fastholde flest mulige pigespillere på den enkelte årgang. Samarbejdet skal sikre, at så mange spillere som muligt kan få udfordringer svarende til egen alder og niveau.

Samarbejdet skal ligeledes sikre at interessen for pigefodbold øges i den enkelte klub og i Nordvestjylland som helhed.

Der trænes på alle klubbernes stadions.

IF Nordthy kan nu kalde sig
DBU Børneklub

Med vores nye titel som DBU Børneklub viser vi, at vi virkelig vil børnefodbolden. Nu og i fremtiden vil vi arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud for på den måde at sikre, at vi har et rigtig godt børnemiljø til klubbens fodboldbørn. Det betyder også, at vi vil prioritere børnefodbolden i klubben både økonomisk og organisatorisk.

At være blevet DBU Børneklub er først og fremmest en måde, hvorpå vi som klub peger arbejdet med vores børnefodbold i en særlig retning. Forskellige fokusområder skal være med til, at vi sikrer, at børnene i klubben er sunde og glade fodboldbørn.

– Godt træningsmiljø

– Plads til alle

– Nye initiativer

DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil vi i IF Nordthy gerne bidrage til, og derfor har vi nu underskrevet en aftale om at blive DBU Børneklub og arbejde målrettet med vores børnefodboldtilbud. 

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte Jimmy Breinholt, 21402131. 

Fodboldudvalg

Har du som medlem eller forælder spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte fodboldudvalget:

Henrik Ubbesen

Bane og redskabsansvarlig

Pia Olsen

Fodboldudvalg

Jens Kjærsgaard

Fodboldudvalg

Dennis Kloster

Fodboldudvalg

Tlf.: 24423234

Karsten Slavensky

Kampfordeler

Jeppe Lynge

Fodboldudvalg

Tlf.: 24849897